Projecten

Gemaal VGKP Aannemingsbedrijf G. van der Ven te Haarlem

Voor aannemingsbedrijf G. van der Ven uit Brakel hebben wij in het 3e kwartaal van 2016 alle bouwmaterialen aangevoerd voor het bouwen van een nieuw gemaal in de Verenigde Grote en Kleine Polders te Haarlem. Het bijzondere van deze klus was dat er door de ligging van het te bouwen gemaal er niets door het land aangevoerd mocht worden. Zodoende zijn alle Graafmachines, heimachines en een telerupskraan over het water aangevoerd. samen met alle bouwmaterialen (kabels beton, betonelementen, damwandplanken, en alle overige materialen waar een gemaal uit bestaat.

Transport Het Paviljoen te Warmond

Voor gebroeders Van Der Poel B.V. hebben wij het transport verzorgd van verschillende Pre-fab bouwmaterialen (waaronder 60 betonplaten) voor het Paviljoen op het eiland Koudenhoorn in Warmond. deze materialen werden aan de loswal op de Ringvaart opgeladen en gelost in de Warmonder-Leede

Bouwmaterialen Pre-SolidHome

Pre-SolidHome heeft ons  in het voorjaar van 2015 benaderd om een transport uit te voeren van 14 laadvloeren met bouwmaterialen van leiden naar Kaag-eiland. Hier werden 2 Huizen gebouwd. Het gewicht van deze laadvloeren bedroeg 12 ton per stuk dus in totaal werd er voor meer dan 168ton aan materialen overgebracht met 2 dekschuiten via de Kagerplassen.