Dekschuiten en ponton verhuur

Dekschuiten en ponton verhuur


Dekschuiten verhuur

Bent u een aannemer en kunnen uw bouwmaterialen niet over de weg op de bouwplaats komen? Dan kan transport over water de uitkomst bieden. Bakker Waterwerken helpt u hier graag bij! Onze dekschuiten zijn breed inzetbaar, of het nu gaat over het transporteren van damwanden of ander bouwmateriaal vanaf een loswal naar de locatie, of extra opslag bij een (te) kleine bouwplaats.

De dekschuiten zijn ook uitermate geschikt voor het vervoeren van constructiedelen die te groot zijn om over de weg te vervoeren. Met dekschuiten in verschillende maten hebben wij voor iedere klus een passende oplossing.

Om alle zorgen uit handen te nemen kunt u de schuiten huren inclusief sleep/duwboot.

Kwaliteit staat bij Bakker Waterwerken hoog in het vaandel, daarom zijn alle dekschuiten perfect onderhouden en is al het materieel gekeurd waar nodig.

Voor het vervoeren van bulkgoederen verhuren wij ook beunbakken. Deze hebben een laadvermogen van 8 t/m 160 ton.

 

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen!

Dekschuit huren
Watertranspport en verhuur van dekschuiten door Bakker Waterwerken
Terrasboot huren Bakker Waterwerken

Ponton verhuur

Bent u een horecaondernemer en zoekt u naar een oplossing voor een groter terras? Dan heeft Bakker Waterwerken een passende oplossing voor u! In de Leidse binnenstad zijn er al enkele ondernemers die via ons een terrasboot gehuurd hebben. De gasten van deze restaurants kunnen op een perfect onderhouden terrasboot van Bakker Waterwerken nog meer genieten van het terras.

Ponton huren